Select Page

Tindrà lloc els dies 1, 2 i 3 de febrer

La Regidoria de Seguretat Ciutat ha anunciat en roda de premsa aquest matí en la Policia Local que la localitat d’Altea albergarà unes jornades d’intervenció d’estupefaents i d’unitats canines els dies 1, 2 i 3 de febrer en el Centre Social. Així ho ha anunciat l’edil de l’àrea, Miguel de la Hoz. A més, la Regidoria de Benestar Animal, representada per José Luis León Gascón, col·labora en el congrés.

“Hem creat aquestes jornades de formació per a intercanviar opinions i adquirir coneixements de les lleis i ajudar als nostres cossos de seguretat en la seua operativitat en les seues intervencions, a més, és una activitat estatal on vindran agents de tot el país” ha assenyalat De la Hoz, qui animava a la participació en aquestes interessants jornades.

Les inscripcions són gratuïtes i es podran efectuar en el codi QR del cartell o en el següent pàgina web: https://www.altea.es/regidories/seguretat-ciutadana/cursos/, més informació en el correu electrònic jornadaintervenciónperros@gmail.com. Les places són limitades, per tant, es tindrà encompte l’ordre d’inscripció, posteriorment s’enviara un correu de confirmació d’admissió al curs, amb més detalls de tallers, ponències, horaris i detalls de l’allotjament.

Les jornades estan destinades a cossos de seguretat de l’estat, a estudiants de dret i criminologia o opositors. No obstant això, qualsevol persona interessada podrà assistir a les xarrades. D’altra banda, les pràctiques són només per a agents de policia. A més, les jornades seran transmeses en directe per Youtube.

Per part seua, l’agent Rubén José Martínez, ha explicat els detalls de les jornades: “el dia 1 serà inaugurarà l’acte amb la presència de les autoritats i d’11.30 a 13.30 hi haurà una ponència al meu càrrec en signes en la detecció de drogues en conductors de vehicles”, i afegia, “esperem la participació d’agents estatals i autonòmics”.

El congrés esta separat per ponències i taules redones al matí. I en horari de vesprada hi haurà pràctiques reals en diferents punts del municipi on sol podran participar agents de policia.

Armando Reig, Intendent de la Policia Local, ha assenyalat: “per a mi és un orgull celebrar aquestes jornades per a l’inici de 2023, no és gens fàcil organitzar aquest congrés, vull agrair a l’Ajuntament i al nostre regidor per l’esforç perquè aquest curs tire avant, també als companys que han elaborat aquest programa”.

“La prescripció del curs és gratuïta. L’allotjament sera l’Hotel Cap Negret qui ha col·laborat com a patrocinador i posarà uns preus econòmics per als assistents que desitgen acudir al congrés”, ha finalitzat Miguel de la Hoz.

Pin It on Pinterest