Select Page

150 agents de tot el país es desplacen a Altea per a rebre aquesta formació

Altea ha sigut durant uns dies epicentre de la formació policial en matèria de drogues i unitats canines amb l’organització de les Jornades d’Intervenció en Matèria de Drogues i Unitats Canines a les quals han assistit 150 agents dels diferents cossos de seguretat de tot el país. Una formació teòrica-practica que ha finalitzat amb èxit.

Les jornades, s’han desenvolupat de l’1 al 3 de febrer, i era la primera vegada que Altea acollia aquest tipus d’esdeveniment. “Va ser un repte que s’ha convertit en un èxit, estem molt contents del gran acolliment que han tingut les jornades, de la resposta dels participants i de com s’ha bolcat tothom per a poder dur-les a terme. Els agents han aprés molt en les conferències dels matins i després ho han pogut posar en pràctica a les vesprades”, ha comentat el regidor de Seguretat d’Altea, Miguel de la Hoz.

Els agents han realitzat practiques reals dels diferents temes a tractar i han compartit opinions, experiències i vivències que serveixen a la resta de companys per a preparar-se per a possibles situacions similars. Una de les pràctiques més destacades ha sigut les practiques amb gossos en embarcacions gràcies a la col·laboració del Port Marina Greenwich.

“Altea vol convertir-se en un referent dins dels cossos amb unitats canines i per a això és necessari realitzar formacions i pràctiques com aquestes. Esperem continuar albergant aquest tipus de jornades que serveixen per a preparar als agents per a enfrontar-se a qualsevol situació”, ha finalitzat Miguel de la Hoz.

Pin It on Pinterest