Select Page

El curs es desenvoluparà del 8 de gener al 29 de març.

La regidoria de Comerç ha posat en marxa un curs pràctic d’anglès comercial dirigit al sector del comerç al qual es poden inscriure les persones que ho desitgen. Segons informa l’edil d’àrea, Jose Maria Borja, que ha apuntat que el curs és una de les activitats subvencionades pel Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat amb fons Next Generation de la Unió Europea.

Segons indica el responsable municipal de Comerç, el curs començarà el 8 de gener i es prolongarà fins al 29 de març. S’impartiran dos sessions setmanals d’una hora cadascuna, en horari de 8:45 a 9:45 i les classes tindran lloc a l’acadèmia Escola Europea, ubicada al carrer Filharmònic núm. 9.

Els nivells previstos són elemental i el mitjà i el curs tindrà una durada total de 24 hores en el transcurs de 3 mesos i el màxim d’alumnes per classe i nivell serà de 10.

Des de la regidoria es recorda que cobriran les places per ordre rigorós d’inscripció. Les persones interessades a realitzar este curs d’anglès comercial han d’enviar un correu electrònic a comercio@altea.es  indicant-ne el nom, el telèfon i el sector comercial al qual pertanyen.

El termini màxim per cursar sol·licitud és el 5 de gener.

“Anime a les persones, la dedicació professional de les quals pertany al sector del comerç, a participar en este curs pràctic d’anglès perquè els resultarà interessant i pràctic per al dia a dia laboral”; ha conclòs l´edil de Comerç i Foment de l´Ocupació, Jose Maria Borja.

Pin It on Pinterest