Select Page

La Policia Local d’Altea va realitzar la setmana passada un curs teoricopràctic de detecció de drogues en la conducció. Una formació per a la plantilla d’Altea i la resta de policies locals de la comarca, que va comptar amb 25 agents en total. Va ser organitzada per la pròpia Policia Local i la Regidoria de Seguretat Ciutadana.

El curs, de 25 hores de duració i pendent d’homologació pel IVASPE, va ser impartit en el Centre Social per Ruben Martínez Martínez, oficial amb àmplia experiència de la policia local d’Altea. Per a finalitzar el curs, els agents van fer un control en via pública de detecció de drogues en la conducció com a part pràctica de la formació rebuda.

“La formació és imprescindible en el nostre cos de Policia, per això des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana impulsem aquests cursos que serveix per a actualitzar tècniques i posar en pràctica la manera d’actuar en diferents situacions i actuacions per a arribat el cas, estar preparats per a poder resoldre-les”, ha comentat Miguel de la Hoz, regidor de Seguretat Ciutadana d’Altea.

“L’objectiu d’aquest curs va ser que no existisca la impunitat en el consum de drogues en la conducció, i que els policies locals estiguen formats per a sancionar aquestes conductes, evitant que es produïsquen accidents per un consum de drogues previ a la conducció”, ha conclòs de la Hoz.

Pin It on Pinterest