Select Page

Empreses turístiques d’Altea ha realitzat hui una formació col·lectiva prèvia a l’obtenció del distintiu de qualitat promogut per la Secretària d’Estat de Turisme, SICTED. Aquesta jornada, que és la ultima d’una sèrie de cursos i tallers especialitzats, està impartida per la Cambra de Comerç d’Alacant i s’ha realitzat en el Centre Juvenil.

La regidora de Turisme, Xelo González, ha acompanyat al Club Nàutic Campomanes,Club Nàutic Altea, restaurant Bon Vent, Hotel Àbaco, Hotel Cap Negret, Apartaments Turístics Mimar i la Policia local d’Altea en aquesta jornada.

“Continuem formant a les nostres empreses per a créixer com a destí. L’obtenció del certificat SICTED és una mostra més de la qualitat dels nostres serveis i del treball que es realitza des de l’Ajuntament, entitats i empreses per a continuar posicionant a Altea”, ha relatat la regidora de Turisme, Xelo González.

Formar part de SICTED és molt beneficiós per a les empreses que s’integren. Entre els avantatges que obtenen les empreses certificades, està la de comptar amb la publicitat a nivell nacional que fa el Ministeri en la seua pàgina SICTED i també l’autonòmica de Turisme CV; a més d’optar a subvencions específiques de qualitat turística; comptar amb un assessor per a qüestions de millora de la qualitat i també en gestió empresarial; i tot això sense cost per a l’empresa adherida o en procés d’adhesió.

Pin It on Pinterest