Select Page

L’activitat va ser impartida per la Creu Roja

Els tallers d’Hàbits Saludables, organitzats per la Regidoria d’Igualtat, es van clausurar el passat 30 de novembre en la seu de la Creu Roja d’Altea. Aquestes activitats porten desenvolupant-se des del mes de setembre, tots els dimecres al matí i s’han executat per Creu Roja.

L’acte va comptar amb la participació del regidor d’Igualtat, José Luis León Gascón, el president de Creu Roja, Miguel Orozco Serrat, la coordinadora Inma Martínez, així com la tècnica de Creu Roja, Ana María Beltrán Corraliza ( treballadora social) i la voluntària Mº Lourdes Rada (Psicòloga), personal referent i responsable de l’activitat.

“En els tallers que conformaven l’activitat, s’han tocat diversos temes relacionats amb la salut física i psicològica de les dones, des de la gestió d’emocions, comunicació, autoestima, relaxació, maneig de l’ansietat, prevenció de malalties de la dona, sexualitat, alimentació, fins a activitats culturals i d’oci com a caminades, cuina, recital poètic, expressió artística”, ha explicat l’edil de l’àrea, José Luis León Gascón.

Han assistit a l’activitat 17 dones amb edats compreses entre els 20 i els 63 anys de diferents nacionalitats, no sols rebre una sèrie de coneixements sinó teixir xarxes i crear vincles de suport entre elles. Les usuàries han valorat de forma molt positiva les activitats realitzades, així com a les facilitadores d’aquestes, i manifesten el seu desig de continuar participant en més iniciatives d’aquest tipus que, que com elles han assenyalat, han contribuït al seu sociabilización i apoderament.

El regidor, León Gasón, els va entregar en l’acte un diploma de reconeixement a la seua participació en els tallers, agraint-los a més el compromís que han mostrat amb aquesta activitat i la resta d’activitats programades pel seu departament.

Pin It on Pinterest