Select Page

Les activitats començaran el 15 de juny i conclouran a finals de setembre.

La regidoria d’Igualtat ha programat un cicle d’activitats destinades a fomentar hàbits saludables en dones i que es desenvoluparà durant el període estival. Així ho han donat a conèixer l’edil i la tècnica d’àrea, José Luis León Gascón i Nati García Llinares.

“En farem un tallers sobre hàbits saludables per a dones dirigits per la regidoria d’Igualtat i subvencionats per la Diputació Provincial d’Alacant, encaminats a promoure el suport i l’autoestima de la dona intentant reforçar els valors de la igualtat, que tindran inici en este mes de juny i es prolongaran fins al setembre”; ha explicat el regidor.

Per la seua banda, Nati García ha detallat els objectius d’este programa estival indicant que “dins de les diferents opcions que oferia la subvenció hem escollit la de Promoció de Salut i Millora de Qualitat de Vida de les Dones perquè considerem que és un dels objectius del Pla d’Igualtat Municipal d’Altea i que és molt necessari per fomentar les relacions socials de les dones; facilitar el seu empoderament i complir també l’objectiu de desenvolupament sostenible número 5 de l’agenda 2030 i alhora facilitem a les dones espais on es puguen relaxar, conèixer, establir xarxes socials entre elles que els permeten gaudir de l’oci i del lleure i contribuir així a construir una Altea més igualitària entre dones i homes”.

Cada dimecres, durant els mesos d’estiu, des del 15 de juny fins al 28 de setembre, es duran a terme activitats relacionades amb l’activitat física i la salut com ara caminades saludables, ioga, aquagym; xerrades sobre hàbits saludables sobre alimentació, automedicació, cuina saludable, sexualitat; tallers de creixement personal i empoderament com autoestima, gestió d’emocions, comunicació i tallers digitals sobre xarxes socials.

Els tallers de creixement personal, les xerrades d’hàbits saludables i el taller digital es faran en espai tancat i en horari de 10.00 a 12.00h. Les activitats a l’aire lliure s’adaptaran a la climatologia i la disponibilitat de les persones participants, sempre que siguen compatibles amb l’activitat.

Les activitats, gestionades per la Creu Roja, són gratuïtes i la inscripció s’ha de fer a la seu de l’ONG -C/ Consell 6- a partir de hui mateix o telefonant al  965 84 31 83.

 

 

Pin It on Pinterest