Select Page

Una vintena de alteans i alteanes han participat en les sessions de Labora Emprén Capacitació, iniciativa que es realitza en diferents municipis de la Comunitat Valenciana per a seleccionar emprenedors i ajudar-los al fet que treballen les seues competències i habilitats emprenedores.

“L’objectiu d’aquest programa era detectar a les persones amb inquietuds emprenedores, valorar els seus possibles projectes i donar-los suport en la seua creació i consolidació per a fomentar l’emprenedoria. Les dues sessions que s’han realitzat a Altea han sigut un èxit. Però això no acaba ací, a partir d’ara, els participants podran accedir a una plataforma en línia amb els recursos apresos i nous i tindran una mentoria en la qual es durà a terme un seguiment dels seus projectes”, ha comentat Maria. A. Laviós, regidora de Foment de l’Ocupació.

Durant les dues sessions realitzades a Altea, els participants han treballat sobre la seua idea de negoci i se’ls han oferit eines per a la resolució de problemes. Han analitzat des de les seues habilitats emprenedores a les seues capacitats, per a poder reconéixer el talent i aplicar-lo al seu negoci.

Labora Emprén Capacitació és una iniciativa de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball gestionada per la Fundació Florida. Se emmarca dins dels objectius d’Altea Emprén, programa de la Regidoria de Foment de l’Ocupació.

Pin It on Pinterest