Select Page

LABORA, amb la col·laboració de la Regidoria de Foment de l’Ocupació de l’Ajuntament d’Altea, ha posat en marxa una nova edició del programa Labora Emprén Capacitació davant l’alta demanda d’aquesta mena de formació.

Altea acollirà de nou el 27 de febrer i 2 de març aquest programa de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball que es realitza en diferents municipis de la Comunitat per a seleccionar emprenedors i ajudar-los al fet que treballen les seues competències i habilitats.

“Els tallers realitzats a la fi d’any van ser un èxit, els assistents van aprendre molt i esperem que hagen servit d’impuls per a portar avant els seus projectes d’emprenedoria. Davant això, diverses persones han contactat amb LABORA per a tornar a realitzar una nova edició d’aquesta formació, a les quals convide a participar i compartir inquietuds emprenedores”, ha comentat la regidora de Foment de l’Ocupació que dirigeix Mari. A.Laviós.

En aquests tallers, es valoren els possibles projectes dels assistents i se’ls dona suport perquè puguen crear-los i consolidar-los. Els participants, a més de treballar sobre una idea de negoci, també analitzen les seues capacitats i habilitats emprenedores. Per a això, s’ha generat una eina per a reconéixer el talent, a través de la qual es passa un primer filtre de viabilitat i s’ajuda a crear un document on es recullen els aspectes bàsics d’una idea de negoci.

Labora Emprén Capacitació es divideix dues sessions presencials i una en línia. Les jornades presencials a Altea seran el 27 de febrer i 2 de març de 9.30 a 13.30 hores a la Casa de Cultura.

Una vegada realitzades aquestes sessions, els alumnes que així ho desitgen poden obtindre l’assessorament d’un club de mentors especialitzats. De la mateixa manera podran tindre l’ajuda per a constituir-se com a empresa a través d’altres programes com Labora Emprén Cooperatiu o Labora Emprén Acompanyament.

Per a més informació i inscripcions es pot consultar la pàgina web www.laboraempren.es .

Pin It on Pinterest