Select Page

El regidor d’Esports, Pere Barber, ha anunciat el calendari esportiu al municipi per a este any. Un anuari que recull la celebració i la col·laboració en 23 esdeveniments esportius abans de final d’any.

Com ha indicat l’edil, l’any començava amb la Costa Blanca 2023 Five Continens Stage Race, el 27 de gener passat. Al febrer el dia 1, la Volta ciclista Comunitat Valenciana masculina establia a Altea la meta de la seua primera prova i el proper dia 18 la Volta ciclista Comunitat Valenciana femenina també ha establert una de les arribades d’etapa al municipi.

Pel mes de març, el dia 18, està prevista una jornada multiesport kids.

Al mes d’abril seran diverses les cites esportives que es donen lloc al municipi, concretament, Dia de l’Esport; carrera d’obstacles familiar a Altea la Vella; jornada de portes obertes de Bàdminton al Palau dels Esports; Motobús i les finals autonòmiques d’handbol tancaran el mes.

El mes de maig començarà amb la ja tradicional eixida amb bicicleta des del pantà de Guadalest amb arribada a la ciutat esportiva d’Altea, el dia 7. També per al mes de maig, esta albergará “Com sona l’Eso” del 8 al 14. I el mes tancarà amb el Campionat Autonòmic de Patins a Línia.

Diverses són les iniciatives per al mes de juny, com la Marina Baixa Cup Weekend; Jugones Cup i el Campus de Bàsquet.

I durant els mesos centrals de l’estiu, coparan el juliol i l’agost el MBC; la Costa Blanca Cup; els Cursos d’Estiu i la Marxa Nocturna.

A l’octubre, està prevista la Lan Party; Carrera Popular 9 d’Octubre i Gala de l’Esport.

Tancarà l’any la Sant Silvestre, el 27 de desembre.

“Tenim previst un ampli calendari d´esdeveniments esportius per a este any, que sumades a l´habitual activitat de la Ciutat Esportiva, com són les Escoles Esportives; l’activitat dels diferents clubs i les competicions es converteix en un any en què l’esport estarà molt present”. Ha apuntat el responsable municipal dʻEsports.

Pere Barber convida la ciutadania d’Altea a donar suport a l’esport al municipi i fomentar-ne la pràctica. “I una manera de fer-ho és acudint a gaudir de les diferents activitats que s’organitzin”; ha afegit Pere Barber.

Pin It on Pinterest