Select Page

El període dinscripció acaba el 8 d’abril

L’Ajuntament d’Altea i el grup de teatre alteà Pla i Revés organitzen un any més Alteatre i convoquen la XX Mostra de Teatre Amateur que té per objecte fomentar el desenvolupament de les arts escèniques entre grups de teatre no professionals. Així ho ha comunicat la regidora de Cultura, Aurora Serrat.

Segons els detalls aportats per l’edil, la mostra se celebrarà a l’auditori a l’aire lliure Plaça de l’Aigua, durant els dies 2, 9, 16 i 23 de juliol del 2022, a les 21.00 h. La cloenda tindrà lloc el 30 de juliol a esta mateixa hora amb una representació a càrrec de Pla i Revés.

Podran participar en esta mostra tots els grups de teatre no professionals d’adults que estiguen legalment constituïts com a associació sense ànim de lucre i que disposen del corresponent Codi d’Identificació Fiscal.

La sol·licitud de participació es pot fer fins al 8 d’abril de 2022 exclusivament de forma telemàtica, a www.alteacultural.com/alteatre. Enllaç on també es troben les bases de la convocatòria.

Cada grup podrà presentar les obres que vulga -una sol·licitud per cada obra- encara que només podrà ser seleccionada una obra. La durada d’esta haurà d’oscil·lar entre els 75 i 100 minuts i les representacions s’hauran de fer en castellà o valencià/català.

Un comitè de selecció nomenat per l’organització triarà entre tots els grups sol·licitants, d’acord amb la documentació rebuda, un total de quatre grups participants, així com els grups suplents que considere oportú. L‟assignació de dates d‟actuació serà establerta per l‟organització, consultades prèviament les preferències de tots els grups. En cas que siga necessari s’assignaran per sorteig públic.

Qualsevol dubte sobre la convocatòria pot ser plantejat a través del correu electrònic 400@altea.es

Els grups seleccionats percebran 900€ en concepte d’actuació i la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana lliurarà una subvenció addicional a cadascun dels grups actuants que estiguen federats i al corrent de les quotes i obligacions de la Federació esmentada.

Com a edil de Cultura, Aurora Serrat ha manifestat satisfacció per “poder celebrar una edició més d’Alteatre, ja que la pandèmia de la COVID-19 ha propiciat l’alteració del calendari cultural en estos dos darrers anys, així com la cancel·lació d’activitats perquè la situació sanitària ho requeria”. “En el cas d’Alteatre, en tractar-se d’una activitat a l’aire lliure, ja es va poder reprendre l’estiu passat i estem contents de convocar aquesta XX Mostra de Teatre Amateur perquè hi ha molts grups que amb gran esforç han continuat assajant per mostrar el que millor saben fer; pujar a l’escenari i entretenir i divertir el públic”; ha conclòs la responsable municipal de Cultura.

Pin It on Pinterest