Select Page

El programa busca emprenedors per a valorar els seus possibles projectes i donar-los suport en la seua creació i consolidació

Altea acollirà el 17 de novembre i 1 de desembre el programa Labora Emprén Capacitació, una iniciativa que es realitza en diferents municipis de la Comunitat per a seleccionar emprenedors i ajudar-los al fet que treballen les seues competències i habilitats emprenedores.

Aquesta iniciativa de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball és gestionada per la Fundació Florida, i s’emmarca dins dels objectius d’Altea Emprén, programa de la Regidoria de Foment de l’Ocupació que dirigeix Mari. A.Laviós.

“L’objectiu d’aquest programa és detectar a les persones amb inquietuds emprenedores, valorar els seus possibles projectes i donar-los suport en la seua creació i consolidació per a fomentar l’emprenedoria”, ha comentat Maria A. Laviós, regidora de Foment de l’Ocupació.

Les persones participants, a més de treballar sobre una idea de negoci, també analitzen les seues capacitats i habilitats emprenedores. Per a això, s’ha generat una eina per a reconéixer el talent, a través de la qual es passa un primer filtre de viabilitat i s’ajuda a crear un document on es recullen els aspectes bàsics d’una idea de negoci.

Labora Emprén Capacitació està dirigit a la socialització de l’emprenedoria, així com a fases molt incipients d’aquest. El programa és molt concret i s’estructura en dues sessions presencials i una en línia.

Una vegada es finalitze el programa, aquelles persones que vulguen iniciar la seua marxa emprenedora podran obtindre l’assessorament d’un club de mentors especialitzats. De la mateixa manera podran tindre l’ajuda per a constituir-se com a empresa a través d’altres programes com Labora Emprén Cooperatiu o Labora Emprén Acompanyament.

Les jornades d’Altea seran el 17 de novembre i l’1 de desembre de 9.30 a 13.30 hores a la Casa de Cultura. Per a més informació i inscripcions es pot consultar la pàgina web www.laboraempren.es

Pin It on Pinterest