Select Page

La gastronomia és un dels punts forts de la promoció turística de la localitat d’Altea en Fitur en la qual s’han presentat les tres jornades gastronòmiques que es realitzen al llarg de l’any ‘El plat de calent’, ‘Horta de primavera’ i ‘La cuina dels barques’.

S’elaborat un fullet en el qual s’uneixen els tres esdeveniments i es promociona la cultura gastronòmica local. ‘El plat de calent’ que se celebrarà del 18 al 27 de febrer; ‘Horta de primavera’ que tindrà lloc del 6 al 15 de maig i ‘La cuina de les barques’ del 4 al 13 de novembre.

El regidor de Comerç, Miguel de la Hoz, s’ha desplaçat a la fira per a més de promocionar la gastronomia, publicitar el sector hoteler i comercial d’Altea. “Poder estar en Fitur és tindre l’oportunitat de mostrar a nivell internacional la qualitat de la nostra gastronomia, ja que són molts els assistents que s’interessen pel nostre municipi, per això també donem promoció als establiments del sector tant hoteler com comercial”, ha comentat l’edil.

“El nostre teixit hostaler i el comerç són punts forts de la nostra localitat, eixos principals de la nostra economia, i és per això que també es promocionen en aquesta important fira” ha finalitzat De la Hoz.

Pin It on Pinterest