Select Page

Les Jornades es desenvoluparan des del 16 al 19 de juny en El Cantó del Palasiet

La Regidoria de Comerç, regida per Miguel de la Hoz, ha col·laborat amb el restaurant El Cantó del Palasiet, regentat per Vicente Orozco, en l’organització de les seues segones Jornades Gastronòmiques de Corder “Guirro”.

“Aquest restaurant sempre aposta per aliments de la terra i productes de proximitat. Posant en valor el producte alteà”, ha postil·lat De la Hoz.

Les Jornades es desenvoluparan des de demà dijous 16 al diumenge 19 de juny. El corder Guirro és una espècie de corder autòctona que es cria a Altea. Els interessats i interessades podran fer la reserva al següent número de telèfon 965841532.

“Animem a aprofitar aquestes jornades per a degustar el menú de productes autòctons de gran qualitat, que segur que seran del grat de tots els comensals” ha finalitzat Vicente Orozco

Pin It on Pinterest