Select Page

Ruta de l’Aigua, dissabte 10 de desembre de 11:30 a 13:00h.

La regidoria de Turisme, encapçalada per Xelo González, aposta una vegada més per donar a conèixer el patrimoni alteà a través d’una de les activitats que organitza amb assiduïtat i que tenen més èxit; les rutes turístiques. En este cas serà l’historiador local Juan V. Martín qui guie la Ruta de l’Aigua.

La cita tindrà lloc el dissabte 10 de desembre, en horari de 11:30 a 13:00h, amb eixida a la Plaça de l’Ajuntament, des d’on es farà un recorregut on es podrà visitar i conèixer la història que envolta dos emblemàtics llocs com són el “Poador del Pontet”, del segle XVIII i la Plaça de l’Aigua on està l’Aljub del Molí de Bellaguarda, que, segons els calculs, és del segle XV.  Tot un recorregut baix el prisma de la importància històrica que ha tingut l’aigua al nostre municipi.

“En el transcurs de la ruta es parlarà de la història d´Altea a través d´una cosa tan important com l´aigua en diferents sectors com l´agricultura, l´urbanisme i la sanitat”; explica Martín Devesa.

L’activitat és gratuïta, prèvia reserva a touristinfo@altea.es , al telèfon 965 84 41 14 oa la Tourist Info Altea, ubicada al carrer Sant Pere, núm. 14.

Com a responsable de Turisme, Xelo González anima alteans i visitants a participar de l’activitat. “Les rutes turístic culturals que organitzem des del departament són una bona oportunitat per conèixer els detalls del patrimoni d’Altea i el propòsit del qual compleix amb un dels ODS de l’agenda 2030”. Ha assenyalat la regidora.

Pin It on Pinterest