Select Page

Jaume Llinares: “és important la feina de les empreses en sostenibilitat, però també les administracions han d’afegir el component de la sostenibilitat a qualsevol dels projectes o camps que gestionen”.

Al matí de hui ha tingut lloc, a l’auditori del Centre Social d’Altea, la trobada “Focus Pime i Emprenedoria Marina Baixa i Marina Alta 22”, en què s’ha abordat la sostenibilitat a les pimes. A la inauguració de la trobada, l’Alcalde d’Altea, Jaume Llinares, ha qualificat l’esforç empresarial en sostenibilitat com a exemple per a les administracions.

Per al primer edil alteà, “és important la feina de les empreses en sostenibilitat, però també les administracions han d’afegir el component de la sostenibilitat a qualsevol dels projectes o camps que es gestionen”.

En paraules de Jaume Llinares, “afegir-hi el component de la sostenibilitat, de respecte a la natura, de mobilitat i de cura al medi ambient, és fonamental per a totes les administracions”. A tot això, “a l’administració local sempre plasmes les teues idees en projectes concrets, possiblement treballant en altres administracions el camp és més obert i les línies de treball són diferents, però a nivell local s’obrin moltes possibilitats. He observat diverses possibilitats de col·laboració a les propostes que s’han realitzat; cosa que realment facilita que els nostres projectes siguen factibles i tinguen un desenvolupament concret perquè els empresaris, els innovadors i les noves tecnologies són els que fan possible que els projectes es duguen a terme”.

“Focus Pime i Emprenedoria Marina Baixa i Marina Alta 22, el que està fent hui és donar a conèixer aquests projectes que tenen un component de proximitat, de respecte i de sostenibilitat. És important perquè moltes vegades pensem que és una utopia i hui es demostra que treballant i amb les idees clares els projectes són factibles i sostenibles”. He conclòs l’alcalde.

A la trobada han estat presents diversos dels regidors de l’Equip de Govern, entre ells les responsables de Foment de l’Ocupació i Cultura, Maria A. Laviós i Aurora Serrat, respectivament, les àrees de les quals estan implicades en el desenvolupament de les jornades i els qui durant la presentació de l’esdeveniment a Altea, que va tenir lloc fa unes setmanes, van mostrar gratitud, al CEEI Elx, Centre Europeu d’Empresa i Innovació d’Elx, per haver elegit Altea com a seu de la trobada. Un agraïment que hui també l’alcalde ha traslladat.

En nom del CEEI Elx el seu president, Jose Javier García, ha explicat que esta trobada “del que tracta és del desenvolupament de negocis, de fomentar la cultura de la innovació, de l’emprenedoria, de l’emprenedoria sostenible. Quan parlem de sostenibilitat, no hi ha res més sostenible que perdurar en el temps. Si un és capaç de desenvolupar un negoci que genere riquesa per a si mateix, generarà riquesa per al seu entorn i aleshores es pot apostar per igualtat, per protocols per treballar amb productes de proximitat, per desenvolupar i innovar en nous productes i serveis”.

“És veritat que vivim en un món global que ens permet accedir des de la nostra empresa a un mercat global, però també ens obliga a ser els millors perquè els competidors també són globals, per això es munten negocis per guanyar diners i a partir d’ací hi ha de posar en marxa els projectes i facturar”. Amb esta reflexió, García ha conclòs agraïnt l’assistència i ha animat la societat a participar dels parcs empresarials de les universitats i a aprofitar les oportunitats que ofereixen les administracions.

Pin It on Pinterest