Select Page

A través d’aquest nou servei es podran realitzar al voltant d’uns 200 cursos i obtindre un certificat d’aprofitament atorgat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional

L’Ajuntament d’Altea ha sigut seleccionat per a ser Aula Mentor, una iniciativa que permetrà la realització d’aproximadament 200 cursos i obtindre un certificat d’aprofitament atorgat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional. Des de la Regidoria de Foment de l’Ocupació es treballa per a ajudar a la ciutadania a la plena inserció laboral i la formació és un dels seus eixos. Per això, s’ha treballat per a obtindre aquest reconeixement, tal com ha comentat l’edil responsable de l’àrea, Mari A. Laviós.

Amb aquesta iniciativa, que començarà en breu, es posa a la disposició de la ciutadania al voltant d’uns 200 cursos formatius que enriquiran l’oferta formativa de la localitat. Estaran impartits pel mateix Ministeri d’Educació i Formació Professional i seran des de cursos de competències bàsiques, idiomes, imatge, so digitalització o sanitat, d’entre altres.

Tota la informació la poden trobar en l’enllaç oficial del Ministeri (https://www.aulamentor.es), no obstant això, en breu hi haurà una web exclusiva de l’Aula Mentor de l’Ajuntament d’Altea que es comunicarà quan s’inicie l’activitat, després de la signatura del conveni entre Ajuntament i Ministeri.

Els cursos són tots en format en línia i es podran fer des de casa, però també s’oferirà la possibilitat, per a l’alumnat que no dispose d’ordinador, de realitzar els cursos en les instal·lacions de l’aula Mentor de l’Ajuntament d’Altea que estarà situada a la planta baixa de la Casa de Cultura on podran rebre tota la informació i ajuda.

Aquests cursos tenen un cost inicial de 48 euros que es paguen en el moment de la matrícula. La duració de cadascun serà de dos mesos, a pesar que l’alumnat podrà desenvolupar-los en el temps que considere, obtenint un certificat oficial emés pel mateix Ministeri d’Educació i Formació Professional.

“Continuem treballant per la plena ocupació a Altea i per a això l’aposta en la formació és imprescindible. Amb aquesta aula Mentor, ajudem la ciutadania a millorar el seu currículum, les seues competències i a més, li permetrà adquirir coneixements amb certificat oficial. En breu es posarà en marxa aquest projecte, que comptarà amb una persona responsable que una vegada formada ajudarà i informarà dels cursos, la manera de matricular-se, etc.”, ha comentat la regidora de Foment de l’Ocupació, Maria A. Laviós.

Pin It on Pinterest