Select Page

Aquests premis posen en valor el compromís de persones i institucions en la defensa del Castell de L’Olla i la seua perdurabilitat

La Confraria Castell de l’Olla ha atorgat la ‘Illeta d’Or 2023’ a la Policia Local d’Altea i l’Empresa Pública de Desenvolupament Local de la Vila Blanca pel seu compromís en la nit del Castell. Igualment, s’ha reconegut a Radio Benidorm i al cap d’informatius de cap de setmana de Telecinco, José Ribagorda. L’acte de lliurament va tindre lloc en el Restaurant L’Olleta i van ser presents, l’edil de Seguretat Ciutadana, Deo Sánchez, l’edil de Turisme, Xelo González, i l’edil de Festes, Joaquim Devesa.

Han recollit la ’Illeta d’Or’, en representació de l’Ajuntament, el regidor de Seguretat Ciutadana, Deo Sánchez, el cap inspector de Policia, Vicent Soler i José Serrat d’EPDL. “Per a nosaltres és un orgull tindre aquest reconeixement per part de la Confraria Castell de l’Olla, aquest premi ens ha de motivar per a continuar treballant pel benestar de la ciutadania. Agraïsc a tots els membres de la Policia Local la seua valentia, el seu sacrifici i obstinació diària”, ha assenyalat l’edil de Seguretat Ciutadana, Deo Sánchez.

La Policia Local d’Altea i l’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal són fonamentals en les tasques de seguretat, ordre i logística, tant en els dies previs com perquè la nit de Castell discórrega sense incidents.

Per part seua, José Serrat, representant de l’Empresa Pública, “és d’agrair que una institució com la Confraria Castell de l’Olla reconega el nostre treball”.

La Confraria del Castell de l’Olla ha reconegut als professionals dels mitjans i a les institucions públiques pel seu suport total a la festa del foc d’Altea convertint-se en ambaixadors del Castell de l’Olla i part fonamental en la difusió i bon desenvolupament de la festa de la pólvora de la Costa Blanca.

Per part seua, per al president de la Confraria del Castell de l’Olla, José Pérez, “amb aquestes distincions volem manifestar-los el reconeixement en l’exercici de les seues professions i la seua implicació més enllà d’aquestes, d’ací el respecte, afecte i admiració de la nostra confraria. La història del Castell de l’Olla i els seus èxits no s’entén sense el sumatori de forces de moltes persones i institucions com les que retem homenatge amb la Illeta d’Or 2023”.

En el capítol de reconeixement als mitjans de comunicació, s’ha atorgat als periodistes José Ribagorda així com a Radio Ser Benidorm, pel seu continu suport a la promoció del Castell any rere any; informant des d’una perspectiva de suport a les tradicions, cultura i turisme de la Comunitat Valenciana.

Pin It on Pinterest