Select Page

L’Aula Estudi 24 hores ha estat el projecte que més suport ciutadà ha sumat en la votació de Pressupostos Participatius, que acabava el 20 de gener, amb un total de 1.725 vots. Així ho ha informat la regidora de Participació Ciutadana, María A. Laviós.

A este projecte han seguit els de “Millora i ampliació d’algunes voreres” i el “Parc Calistènia”. Les altres dues propostes ciutadanes que han tingut més vots, d’entre les 10 triades pels tècnics municipals com els projectes més viables dels 45 presentats en total a Pressupostos Participatius.

Després de l’anunci dels tres projectes guanyadors, Maria A. Laviós ha recordat que “este any, els vots estaven ponderats i per tant, el que ha quedat en primera posició ha obtingut un ampli suport per part de la ciutadania”.

La partida pressupostària dels Pressupostos Participatius és de 120.000€, el muntant dels quals serà distribuït en l’execució dels tres projectes esmentats: l’habilitació d’un espai per a la realització d’una aula estudi 24 hores on els estudiants podran acudir en qualsevol moment  i a qualsevol hora, sobretot en època d’exàmens, i es podrà fer servir cada dia; “estudi i projecte de l’ampliació i millora voreres”, l’objectiu del qual és millorar l’accessibilitat de les voreres en algunes zones del municipi com el Carrer Alfàs del Pí, el País Valencià o el Carrer Convent i el “Parc Calistènia”, que suposa la creació de un parc a la localitat perquè els joves puguen fer activitat física a l’aire lliure de forma saludable i sense cost.

La responsable municipal de Participació Ciutadana ha agraït la implicació de la ciutadania en tot el procés de la present edició de Pressupostos Participatius i ha anunciat que, “des del Consistori ja s’està treballant en la posada en marxa del projecte Aula d’estudi 24 hores.

Pin It on Pinterest