Select Page

La Regidoria de Foment de l’Ocupació ha obert un procés de preinscripció per a totes aquelles persones interessades en la formació que ofereix l’Aula Mentor. La localitat va ser seleccionada per a ser Aula Mentor, una iniciativa que posa a la disposició de les persones interessades una plataforma de teleformació amb possibilitat d’accedir a una oferta d’aproximadament 200 cursos de format modular, que permeten obtindre una acreditació consistent en un certificat d’aprofitament atorgat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional.

Aquesta formació es podrà realitzar en els dos mesos posteriors a la formalització del tràmit de matrícula. Foment d’Ocupació ha disposat els mitjans per a comptar en breu amb la validació com a centre autoritzat Aula Mentor. A partir d’aqueix moment, les persones interessades podran matricular-se en la segona planta de la Casa de Cultura i realitzar els cursos, podent utilitzar els mitjans posats a la seua disposició a la Biblioteca, amb l’assessorament inicial de l’Administrador Aula Mentor. Una vegada formalitzada la matrícula, es podrà accedir al Centre Virtual d’Educació Aula Mentor, la plataforma de teleformació del programa Aula Mentor del Ministeri d’Educació i Formació Professional.

Es tracta d’una formació en línia. Cada usuari podrà realitzar-la de manera autònoma i flexible, establint el seu propi ritme. Es pot fer des de qualsevol punt amb connexió a internet, o des de la Casa de Cultura on s’han disposat els equipaments i mitjans necessaris. L’oferta de cursos és de temàtiques variades: competències bàsiques, idiomes, imatge, so digitalització o sanitat… Més informació sobre l’oferta: https://www.aulamentor.es.

La Regidoria de Foment de l’Ocupació obri la preinscripció a aquest nou servei mitjançant l’enviament d’un email a l’adreça ocupat@altea.es amb les dades de contacte (nom, correu electrònic i telèfon), indicant l’àrea de formació que els interesse. Des de Foment d’Ocupació se’ls contactarà i informarà puntualment quan estiga disponible l’Aula i s’organitzarà una sessió informativa per a donar a conéixer l’entorn de l’Aula Mentor, solucionar dubtes i afavorir l’ús i difusió d’aquest programa de formació.

Pin It on Pinterest