Select Page

L’activitat està destinada per a joves de 12 a 30 anys

La Regidoria de Joventut, regida per Germán Manjón, organitzarà el pròxim 8 d’agost una jornada de competicions de videojocs en el Centre Juvenil d’Altea per a joves alteans amants dels jocs en línia i videoconsoles. Altea Game Party 2023 es realitzarà en horari de vesprada de 18.00 a 00 i ve a commemorar el Dia de la Joventut, que se celebra el 12 d’agost.

Així ho ha anunciat l’edil d’àrea, Germán Manjón, qui ha informat en roda de premsa, que hi haurà diferents zones habilitades per a gamers, com la Zona Gaming o la Zona Mobile, on es podrà jugar amb dispositiu propi. L’organització disposa de consoles PS4, PS5 i Xbox Sèries X. En canvi, els interessats i interessades a jugar en la Zona Mobile han de portar els seus propis telèfons intel·ligents.

Com explica el regidor, “els xics i xiques de totes les edats podran gaudir d’un extens programa d’activitats com la projecció de xarrades, concursos, realitat virtual, simuladors de conducció i els seus videojocs favorits”.

L’objectiu d’aquest esdeveniment tecnològic, “amb gran acceptació entre els joves”, com han apuntat des de la Regidoria de Joventut, “és fomentar l’oci alternatiu a través dels videojocs”. La participació en l’esdeveniment serà gratuïta. A més, l’Asociación Dragón participarà en l’activitat propiciant diferents jocs de taula.

Les inscripcions per als tornejos es faran mitjançant el codi QR del cartell Altea Game Party 2023 o en la pàgina web https://logrodesbloqueado.com/altea-gameparty-23, on es trobaran tota la informació, les bases de les competicions i les normes de l’esdeveniment tecnològic. Entre els detalls aportats per Manjón: “hi haurà tornejos de FIFA 23, Fortnite, Just Dance 2023, Clash Royale, Rocket League, Brawl Stars, Roblox, entre altres 20 més”.

 

Pin It on Pinterest