Select Page

La Regidoria de Joventut presenta una nova Gimcana Zombie per al pròxim 29 d’octubre

La Regidoria de Joventut i Eventos Zombies LZD han posat en marxa una nova nit d’oci alternatiu per al dissabte 29 d’octubre de 23.00 a 4:00h. Els participants podran gaudir d’una Gimcana Zombie amb proves, por, agilitat, puzles i altres aventures, amb la presència zombis i personatges varis del món del terror. Així ho han donat a conèixer l’edil d’àrea, Marta Lloret.

Lloret ha senyalat: “és una activitat que recuperem després d’anys sense fer-se. Des del Departament estem contents de restablir-la perquè és dinàmica, diferent, divertida, saludable i posa en valor els llocs del poble a destacar, com places, edificis municipals i altres. A més, és un any perfecte per seguir celebrant tot el que puguem, perquè ja ens han llevat prou temps, i una ocasió com aquesta no la podíem perdre”.

Les proves seran per tot el municipi, tant en locals públics com pel carrer. Les anteriors edicions han sigut tot un èxit i s’espera augmentar les inscripcions en la pròxima Gimcana Zombie.

Com ha explicat la regidora: “és una activitat emmarcada en la celebració d’Halloween, pot participar tota la ciutadania, no hi ha límits d’edat. No obstant això, aconsellem que l’edat mínima siguen 10 anys. Les entrades es poden comprar en el següent enllaç: https://www.eventoszombies.com/

L’organització ha explicat que la gimcana tindrà aproximadament 15 proves o més i es recorrerà de 5 a 25km depenent de l’estat físic del participant. A més, es recomana que les jugadores i jugadors vagen amb compte a travessar els carrers, ja que, el recorregut es realitza en tot el municipi i no es tallaran els carrers. També l’empresa organitzadora recorda que existeixen altres riscos possibles com a caigudes, torçades i cansament.

Els preus de les entrades són de 15€ per a les 400 primeres i 25€ la resta. En la web https://www.eventoszombies.com/ es podrà consultar tota la informació de l’esdeveniment.

Pin It on Pinterest