Select Page

El proper dissabte 26 de febrer a Altea la Vella, de 19 a 23h, tindrà lloc una gimcana de temàtica zombi, per a majors de 14 anys, organitzada per Joventut per celebrar el carnaval. Així ho ha donat a conèixer l´edil d´àrea, Marta Lloret.

A més de la gimcana, la participació de la qual ha de reservar-se perquè siga escalonada, amb inici dels diferents grups cada 10 minuts, a la cafeteria del Centre Cultural es durà a terme un taller de maquillatge zombie.

Els grups de participació seran d’entre 2 i 6 persones i la inscripció, gratuïta i obligatòria, s’ha de materialitzar a https://entradium.com/events/yincana-zombie-altea

Segons ha indicat l´edil, l´activitat compta amb el suport de l´Institut Valencià de la Joventut.

Finalment, Marta Lloret ha animat la joventut d’Altea la Vella i Altea a participar en aquesta gimcana perquè segur que s’ho passaran molt bé.

Pin It on Pinterest