Select Page

La regidora de Joventut, Marta Lloret, ha anunciat la programació de tres escape rooms ambientades en el gènere de terror per a la celebració de Halloween. Cadascuna de les sessions estarà dirigida a un grup d’edat concret.

Les dues primeres cites tindran lloc al Centre Juvenil. La primera, per a majors de dotze anys, serà el dijous 28 d’octubre i estarà ambientada en la sèrie d’èxit La Casa de Papel amb el títol “Bella Ciao”. Cada passe té una durada aproximada de 35 min per a grups d’entre sis i huit membres entre les 17 i les 21 hores.

L’altra data serà el dissabte 30 d’octubre dirigida a joves a partir de díhuit anys titulada “La noche de las bestias”, l’objectiu del qual és sobreviure a la purga. L’horari de l’activitat serà de 19 a 23 hores i s’accedirà en torns de 35 minuts per grups d’entre sis a huit persones.

L’última cita l’albergarà la cafeteria del Centre Cultural d’Altea la Vella el diumenge 31 d’octubre a partir de les 21 hores. Amb el títol “Asesinato en: La Casa Encantada”, els participants, en grups de quatre a huit persones, intentaran resoldre el crim. L’activitat està dirigida a tots els públics, però els menors de dotze anys hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta.

Lloret afirma que “per al departament de Joventut és molt important l’oci per als i les joves, més després d’aquests mesos i anys de pandèmia on les nostres activitats han sigut minvades per ajudar a la societat. Hem fet un gran esforç i crec que ja és hora de què es veja recompensat i, a més, gaudint d’un Halloween diferent, però no per això, menys terrorífic i esgarrifós”.

Més informació al Whatsapp: 633 96 96 92

Inscripcions “Bella Ciao”: www.entradium.com/events/bella-ciao-altea

Inscripcions “La noche de las bestias”: www.entradium.com/events/purga-altea

Inscripcions “Asesinato en: La Casa Encantada”: www.entradium.com/events/casa-encantada-altea

Pin It on Pinterest