Select Page

Esta contractació està adscrita al programa ERTEFE de la Generalitat Valenciana.

La regidoria de Foment de l’Ocupació anuncia la contractació per part de l’Ajuntament d’Altea de dos tècnics en captació i gestió de fons europeus. Segons informa l’edil d’àrea, Maria A. Laviós, tots dos contractes tindran una durada de 18 mesos i el procediment de selecció és a càrrec del Labora.

Per optar a esta nova oferta d’ocupació del consistori alteà, l’interessat ha d’estar inscrit com a demandant d’ocupació a Labora; estar en possessió de titulació universitària i acreditar nivell mínim de B1 en anglès o francès i estar prèviament incorporat a la seua fitxa personal del Labora. Així ho ha especificat la responsable municipal de Foment de l’Ocupació i Projectes Europeus.

Com indica l’edil, les persones interessades a participar en el procés de selecció, que portarà a càrrec el Labora, han de cercar a Punt Labora l’oferta número 599446 i seguir les indicacions i instruccions que indique la pròpia oferta per poder inscriure’s.

El termini màxim per a la inscripció és el 6 de setembre fins a les 14:00 hi davant de qualsevol dubte, l’interessat ha de contactar amb l’Espai Labora de Calp. Aquelles persones interessades a formar part de l’oferta, a més d’inscriure’s a l’oferta, han d’emplenar el document de baremació.

Més informació en este enllaç, a través de l’apartat “Guia inscripció oferta”.

https://labora.gva.es/es/corporacions-locals-mancomunitats-diputacions/foment-de-l-ocupacio/-/asset_publisher/liY5jXMyswom/content/ertefe-2022-%E2%80%9Cprograma-de-contratacion-de-personal-tecnico-para-la-captacion-y-gestion-de-fondos-europeos%E2%80%9D

Com a responsable de les regidories de Projectes Europeus i Foment de l’Ocupació, Laviós ha manifestat que, “és molt important esta contractació, ja que des de l’Ajuntament d’Altea s’està treballant de manera intensa en el tema de la gestió i la captació de fons europeus que beneficien la ciutadania i el municipi d’Altea”.

Pin It on Pinterest