Select Page

La parcel·la de 2.942 metres quadrats permetrà crear unes instal·lacions per a 60 usuaris amb una inversió de 2,4 milions amb finançament de la Generalitat

El Ple ordinari del mes de juliol a l’Ajuntament d’Altea ha donat llum verda a la modificació de la catalogació de l’àrea situada al carrer Benidorm, en l’actualitat un aparcament, on se situarà el futur Centre de Majors d’Altea.

El tercer punt del ple plantejava a votació la modificació de la parcel·la dotacional del Pla Parcial Sector RS8 Belles Arts i la seua catalogació com a ús assistencial, una proposta defensada per l’edil d’Urbanisme, Josep Orozco, que va aconseguir el vot de tots els partits polítics.

El projecte que impulsa l’equip de Govern d’Altea consisteix en la construcció d’un Centre de Dia de Majors per a una previsió inicial de 60 places que done cobertura als municipis de la comarca de la Marina Baixa. La ubicació triada es deu a l’accessibilitat, la seua bona comunicació, gràcies a la proximitat amb altres infraestructures com la Universitat Miguel Hernández o l’IES Altaia. El projecte, que serà finançat per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, té un pressupost inicial de 2,4 milions d’euros.

El ple també va abordar les mocions dels grups Compromis i PSPV-PSOE sobre l’abolició de la prostitució, així com les mocions del Grup Popular per a ‘La Defensa de la Música’ i per a “Garantir l’atenció mèdica en els SAMU de la Comunitat Valenciana”.

Pin It on Pinterest