Select Page

Aquest projecte s’adherirà al Pla Convivint de Generalitat i disposarà de 60 places

L’Ajuntament d’Altea, a través de la seua Regidoria d’Urbanisme, ha iniciat els tràmits per a la construcció d’un centre de dia per a persones majors dependents per a donar servei a la població de la comarca de la Marina Baixa.

El centre serà un espai assistencial per a 60 persones majors dependents, en el qual rebran una atenció integral. Gaudiran d’un ambient amable i segur i per a això es construirà un edifici d’una sola planta, totalment equipat i accessible.

El lloc en el qual se situarà, després d’haver fet un estudi de necessitats i un programa funcional, ha sigut en una parcel·la de titularitat municipal de 2.942m2 situada en la C/ Benidorm en trobar-se en una artèria principal, ben comunicada, accessible i en un entorn pròxim a altres centres dotacionals com és la universitat UMH o l’institut Altaia.

“El passat 22 de febrer, des de la Regidoria d’Urbanisme, es va iniciar el procediment d’avaluació ambiental per a canviar l’ús de la parcel·la i convertir-lo en sòl dotacional assistencial”, ha comentat el regidor d’Urbanisme, Jose Orozco.

“Al mateix temps que s’està tramitant la modificació puntual de Planejament, demanarem l’adhesió al Pla Convivint llançat per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, que suposarà la posada en marxa d’un projecte que considerem prioritari per a les necessitats del nostre municipi i comarca”, ha conclòs Jose Orozco, regidor d’Urbanisme.

Aquesta actuació té un pressupost de 2.396.000 euros. El termini estimat d’execució una vegada s’inicien les obres, serà de 20 mesos.

Pin It on Pinterest