Select Page

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer va entregar a l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares i a l’edil de Turisme, Xelo González, el distintiu que acredita al destí la condició de Municipi Turístic de la Comunitat Valenciana.

En paraules del primer edil, Jaume Llinares: “ens alegra ser capdavanters en les propostes de la secretària autonòmica de Turisme i complir les seues exigències per a aconseguir aquestes acreditacions. A Altea treballem constantment a millorar el nostre servei i la qualitat del nostre sector turístic. Tenim com a principal premissa tindre un turisme diferent i que trie Altea per la seua oferta diferent. Cuidem la seua hospitalitat, la qualitat i sostenibilitat, i a més ens hem d’adaptar-nos i regenerar la nostra oferta per a tindre un turisme potent mantenint el nostre nínxol de mercat”

Aquest distintiu s’atorga sobre la base del nou marc legal fixat per la Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat de la Generalitat aprovat en 2018, i que endureix els criteris perquè una localitat obtinga aquesta distinció.

Per part seua, Francesc Colomer, secretari autonòmic de Turisme: “Altea compleix com a Municipi Turístic amb la seua estratègia turística acreditada, programes turístics certificats, una dinàmica de compromisos amb l’hospitalitat, la sostenibilitat i l’accessibilitat, també, té un òrgan de governança compartida amb el sector públic i privat, la prevenció de l’oferta i valors d’Altea, a més, de la seua permanència en la xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents (DTI) per a transformar el producte amb dades i acceptar en la seua estratègia de màrqueting. Tot això fa que Altea obtinga el distintiu de Municipi Turístic” I afegia el secretari: “El nostre departament vol promocionar la pirotècnia a Altea, com es Castell de l’Olla, com un producte i un servei més del sector turístic públic per la seua dimensió artística i sociocultural que té darrere”

El reconeixement permetrà que la ciutat d’Altea puga accedir a diferents vies de finançament a més d’acreditar el seu compromís per un turisme de qualitat, sostenible i inclusiu.

D’aquesta manera Altea rep aquest reconeixement en la Comunitat Valenciana com altres localitats valencianes de costa com Benidorm, Calp, València, Gandia, Benicàssim, Cullera, El Campello, Peníscola i Dénia.

“L’haver sigut certificats com a Municipi Turístic de la Comunitat Valenciana és tot un orgull i un premi al treball realitzat, aquest acte de hui és un incentiu més per a continuar treballant i apostant pel turisme de qualitat” ha finalitzat Xelo González, edil de Turisme.

Pin It on Pinterest