Select Page

Els representants del Ministeri i Generalitat destaquen la labor de la localitat en matèria turística i la seua certificació DTI

El secretari d’Estat de Turisme, Fernando Valdés, i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, han realitzat hui una visita institucional a l’Ajuntament d’Altea en la qual han estat acompanyats de l’alcalde Jaume Llinares; la regidora de Turisme, Xelo González i altres membres de la Corporació i de l’ent gestor. Els dirigents han destacat el treball d’Altea en matèria turística, la seua certificació com DTI segons la norma UNE 178501:2018, primer de menys de 50.000 habitants i els Plans de Sostenibilitat Turística que estan en marxa gràcies a la subvenció tant de la Generalitat com del Ministeri.

El secretari d’Estat de Turisme, Fernando Valdés, ha signat en llibre d’honor de l’Ajuntament i ha recalcat que “Altea no és només una visita obligada, és un referent nacional en turisme, sostenibilitat i convivència entre resident i turista”.

“Els Plans de Sostenibilitat Turística són una de les ajudes més importants que ha rebut Altea, amb quasi 4 milions d’euros, per a poder impulsar la renovació i la integració en la xarxa DTI pel que estem molt agraïts al Ministeri i la Generalitat. Amb aquesta ajuda modernitzarem, humanitzarem i farem més accessible Altea, unes inversions per als nostres visitants, però també per a la ciutadania. Aquesta transformació canviarà la imatge d’Altea”, ha comentat l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares.

Després d’això, han realitzat una visita de diferents punts del municipi. Han començat amb el passeig marítim on s’han posat en valor les obres de regeneració del front litoral. La comitiva s’ha desplaçat després al Pont de Montcau per a veure una de les actuacions emmarcades dins dels Plans de Sostenibilitat Turística en Destí, la visita ha finalitzat en la Plaça de l’Església.

 

Conveni amb Turisme Comunitat Valenciana

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha aprofitat la seua visita a Altea per a signar el conveni singular de col·laboració per a la promoció turística de la localitat. Aquest acord, amb una subvenció de 50.000 euros, està destinat a la realització d’accions de màrqueting turístic entre les quals es troben el foment de Visit Altea i es Castell de l’Olla, entre altres.

“Altea és un exemple de renovació imparable, capacitat de visualització d’un futur lligat al medi ambient, les persones, l’hospitalitat, la cultura… Però és també una de les grans imatges exportables al món de la mediterrània, aquesta cultura tan nostra, la imatge de la cúpula, el barri antic, la mar… valors que es poden trobar a Altea”, ha declarat Francesc Colomer, secretari autonòmic de Turisme.

Pin It on Pinterest