Select Page

Gamero fa una valoració molt positiva de l’oficina alteana

El Secretari Autonòmic d’Hisenda, Francesc Gamero, el Director General de Tributs i Joc, Rafael Beneyto, i David Abad, Assessor de la Secretària Autonòmica Hisenda han visitat aquest matí l’oficina d’atenció presencial de la Renda situada a la Casa de l’Aigua. Li han acompanyat la regidora d’Hisenda, Xelo González, els regidors de l’equip de govern alteà, Diego Zaragozí i Marta Lloret, i l’Alcalde d’Altea, Jaume Llinares. Els dirigents autonòmics han destacat la gran faena de l’oficina d’Altea.

“Volem agrair a l’ATV (Agència Tributària Valenciana) per triar una vegada més el municipi d’Altea per donar aquest servei gratuït a totes les persones que el sol·liciten tant d’Altea com de voltants de la comarca de la Marina Baixa. I donar les gràcies al secretari per vindre per a comprovar de primera mà la nostra oficina i fer aquest balanç positiu, esperem que edicions futures puguem repetir aquesta oficina presencial de la Renda que dona aquest servei tan imprescindible” ha postil·lat la regidora d’Hisenda, Xelo González.

Aquesta campanya, finançada per la Generalitat, ha duplicat el nombre d’establiments amb l’objectiu d’acostar-se a totes les localitats per igual i ajudar a facilitar la declaració a les persones majors (20 municipis de tota la Comunitat Valenciana). La província compta amb seus a Alacant, la mateixa Altea, El Campello, El Pinós, L’Alfàs del Pí, Santa Pola, Torrevieja, Xaló i Xixona. El servei seguirà fins al 30 de juny, s’haurà de demanar cita prèvia.

El secretari d’Autonòmic d’Hisenda, Francesc Gamero, ha signat en llibre d’honor de l’Ajuntament i ha recalcat que “Altea és un municipi potent que dona servei als voltants de la comarca, enguany també comptem amb una oficina en la localitat veïna de L’Alfàs del Pí que ajudarà a arribar a més gent” I afegia: “Aquesta Renda 2021 era molt complicada perquè quan planifiquem la campanya “Més prop de tu” les xifres del Covid-19 no eren molt positives, malgrat això, aquest any transitori de la volta a la presencialitat ha tingut un bon balanç, ja que és més fàcil el servei en persona que per telèfon”

La Regidoria d’Hisenda recorda que l’oficina d’atenció presencial de la Renda continua disponible fins al 30 de juny. Està situada a la Casa de l’Aigua (Cte. Pont Del Montcau, 29), té un horari de 9.00 a 14.30 hores i de 16.00 a 19.00 hores els dilluns, dimarts i dijous, i de 9.00 a 15.00 hores els dimecres i divendres.

Es podrà sol·licitar la cita prèvia (fins al 29 de juny) en les següents vies: per la pàgina web www.agenciatributaria.es (amb NIF/NIE electrònic, certificat electrònic, Cl@ve PIN o referència), per App “Agència Tributària” o als següents telèfons 901223344, 915530071 (de 9 a 19 hores de dilluns a divendres amb NIF/NIE)

Pin It on Pinterest