Select Page

L’oficina de Projectes Europeus, EuroAltea, davant l’increment de plans aprovats que està rebent per part de la Comissió Europea, segueix formant joves alteans i alteanes perquè siguen líders a les diferents mobilitats Erasmus+.

“Des de l´Oficina de Projectes Europeus, EuroAltea, seguim formant joves en lideratge per a projectes com Erasmus+, esta vegada la jove que es formarà és Natalia García Sánchez”; ha explicat la responsable municipal de Projectes Europeus, Mari A. Laviós. “La jove de 24 anys estudiant a l’IES Bellaguarda viatjarà a Romania el proper 19 de març amb joves d’altres països europeus per organitzar el projecte Professional Development, dirigit a joves d’entre 16 a 22 anys”. Ha afegit l´edil.

El projecte Professional Development, liderat per l’associació RUMUNDU, té com a objectiu millorar les habilitats dels joves per a la seua empleabilitat, integració al mercat laboral i millora de la qualitat del treball juvenil. Tot això, mitjançant activitats a l’aire lliure, dirigides a fomentar la cura del medi ambient i el respecte a la diversitat i la ruptura dels estereotips.

Este projecte s’emmarca dins del programa Erasmus+ i és l’oportunitat perquè joves com Natalia, que formen part de l’equip de joves d’EuroAltea, es forme en gestió de lideratge, gestió d’equips, resolució de conflictes, a més de millorar les seues habilitats al anglès, fil conductor d’aquestes mobilitats.

“EuroAltea aposta fermament per esta nova línia per a la nostra joventut”; ha assenyalat Maria A. Lavios.

 

Pin It on Pinterest