Select Page

El grup AA d’Altea celebra una reunió informativa per a commemorar aquest dia

Aquest divendres 10 de juny se celebra l’aniversari de la creació d’Alcohòlics Anònims (AA) a nivell mundial. AA és una comunitat internacional d’ajuda contra l’addicció a l’alcoholisme, iniciada en 1935 per William Griffith Wilson i Bob Smith en Akron, Ohio (EE. UU). En 2018 es trobava present en més de 180 països, constava de 120.300 grups i reunia prop de 2,1 milions de membres.

Per aquest motiu aquesta associació celebra una reunió aquest divendres 10 de juny, Dia Internacional d’Alcohòlics Anònims, en el local La Mar d’Associacions, a la sala 8 a les 19:00h (situada en els Antics jutjats de pau, Carrer la Mar, Nº91), per a commemorar aquest dia, i per donar a conèixer aquesta associació.  Tota persona que vulga participar en l’esdeveniment està convidada a anar.

“La reunió té com a finalitat informar sobre com afecta aquest problema de l’alcoholisme als familiars i la necessitat de recuperació  que també tenen elles i ells per a superar el seu propi sofriment” ha explicat l’edil de Participació Ciutadana, Maria Antonia Laviós

La creació de l’associació d’AA se celebra anualment i la regidora Maria Antonia Laviós, ha destacat la gran  labor de les associacions alteanes: “per a nosaltres és molt important la difusió de totes aquelles associacions que estan al nostre municipi  i de les seues activitats, com ho és en aquest cas, l’AA, que ajuda a persones amb addicció a l’alcohol”

Pin It on Pinterest