Select Page

La regidoria d’Esports d’Altea, que dirigeix Pere Barber, es vol sumar contra la lluita de la LGTBIfòbia en l’esport. “Volem mostrar el nostre compromís contra tota mena de discriminació i per això ens sumem a aquest dia que té com a objectiu aconseguir la pràctica esportiva de manera segura amb independència de l’orientació i identitat sexual. L’esport és competició, però també unió i companyonia, aqueixos són els valors que han d’inculcar-se rebutjant tota forma de discriminació” ha recalcat, l’edil Pere Barber.

El dia Internacional contra la LGTBIfòbia en l’esport es commemora el 19 de febrer pel naixement del futbolista professional de Justin Fashanu, que desgraciadament es va suïcidar per l’assetjament que patia després de revelar la seua orientació sexual. Hui dia hauria complit 61 anys.

Tots els equips esportius de la localitat es sumaran amb la causa en els partits del pròxim cap de setmana, amb l’objectiu de donar visibilitat a aquest problema i transmetre un missatge de tolerància.

Els partits més destacables de la jornada són el dissabte 26 amb el sènior femení de vòlei contra el Mutxamel a les 19 h, que es juga la permanència en la categoria, el sènior masculí d’handbol contra Santa Bàrbara a les 19.45 h o el sènior A de bàsquet contra el CD Onil a les 18 h, els alteans juguen per a ascendir a la categoria d’EBA.

 

Pin It on Pinterest