Select Page

L’esdeveniment cicloturístic va tindre lloc diumenge passat 22 de maig

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altea, regida per Pere Barber, va organitzar al costat del Club Ciclista Altea una ruta ciclista a la Vía Verde de Ojos Negros. Al voltant de 40 ciclistes van recórrer la via de 70 quilòmetres des de la localitat castellonenca de Barraques fins al municipi de Torres Torres. Una ruta amena amb molt poc desnivell, situada en una antiga via ferroviària i amb paisatges impressionants.

Des de la Regidoria es va posar a disposició un bus gratuït i una furgoneta per a transportar les bicicletes dels ciclistes. En paraules de l’edil, Pere Barber: “vull agrair al Club Ciclista Altea per la seua iniciativa”. I va remarcar: “estem molt contents de l’acolliment, ja que, els participants van acabar molt contents, amb ganes de fer més rutes, d’aquesta manera, esperem en el futur fer més rutes d’aquest tipus”

La ruta va transcórrer per l’antic recorregut de les vies del tren que s’utilitzava per a la mineria i que té un total de 161 km, sent la més llarga d’Espanya, encara que en aquesta ocasió no es va recórrer íntegrament, el bus va recollir de nou a tots els participants per a portar-los de tornada a Altea després d’haver recorregut els aproximadament 70 km.

L’edil va agrair als responsables municipals d’Esports per la seua labor, ja que, van ajudar als ciclistes, i també, els van proporcionar begudes isotòniques, aigua i fruita. “Cal recordar que aquest tipus de vies estan condicionades per a poder realitzar la el recorregut amb bicicleta, tenint molt poc desnivell, la qual cosa afavoreix la participació de qualsevol persona” va finalitzar Barber.

Pin It on Pinterest