Select Page

Jaume Guardeño correrà en categoria professional i Laura ha sigut convocada per a la Copa de Nacions Bizkaikoloreak 4.

Els germans alteans Laura i Jaume Guardeño Romá veuen com la seua dedicació persistent al ciclisme està donant els seus fruits i tots dos tenen en el seu poder una prometedora carrera en l’esport que ha marcat les seues vides des de xicotets. Jaume, que ja ha tocat les mels de la victòria en destacades carreres com la Volta al Bidasoa de la qual es va proclamar vencedor a la darrera edició, ara veu com el seu equip, el Caja Rural Alea el situa entre els professionals per córrer com a Stagiaire de Caixa Rural Assegurances RGA. Paral·lelament, la seua germana Laura ha sigut convocada per córrer la Bizkaikoloreak 4. edit (2 nations cup), en modalitat de carretera, categoria Feminas Junior. Una prova de caràcter internacional puntuable per etapes.

Any i mig a la categoria sub 23 n’ha tingut prou l’alteà per demostrar les seues virtuts com un esportista regular i fiable en tots els terrenys. Trets que li van servir per aconseguir la general de l’ultima Vuelta al Bidasoa; un segon lloc a la GP Vila-Real i un 5è lloc a la Volta a Castelló.

Després de la decisió del Caixa Rural Assegurances RGA de situar-lo en carrera amb els seus corredors professionals, Jaume Guardeño ha manifestat veure complert el seu somni de tenir esta oportunitat que des de sempre ha buscat i per a la qual s’ha estat entrenant des de ben xicotet per les carreteres de la Marina Baixa. Altea l’ha vist créixer com a persona i com a esportista i des de l’Ajuntament, la regidora d’Esports, Sara Soler li desitja sort en el proper camí com a ciclista professional, alhora que reconeix el gran esforç que ell i la seua família han realitzat per arribar a este punt que marca una nova etapa a la seua prometedora carrera esportiva.

Un esforç i una afició per la bicicleta que comparteix amb la seua germana Laura Guardeño Romá, que també està collint els seus primers èxits com a ciclista. Laura, ha sigut convocada per disputar els dies 22 i 23 de juliol la Bizkaikoloreak 4. Una prova que tindrà lloc en dos etapes. La primera d’Abandiño a Zelaieta de 64,7 km i una segona etapa per Iurreta de 72,1 km.

Una afició familiar al ciclisme que segur farà parlar molt en un futur no gaire llunyà. El seu poble natal, Altea, desitja molta sort a Jaume i Laura Guardeño Romá.

Pin It on Pinterest