Select Page

El Centre Social va inaugurar l’exposició “Això no és paga en diners: la dona i l’economia tradicional”

Més de 60 persones van participar ahir en una ruta guiada per a l’Altea amb focus en la dona alteana. Un recorregut organitzat per la Regidoria d’Igualtat, dins de la programació del 8 de març, previ a la inauguració de l’exposició d’art “Això no és paga en diners: la dona i l’economia tradicional”. Aquesta mostra, a càrrec de l’artista i historiador Juan Vicente Martí Devesa, està instal·lada en el Centre Social.

La ruta va recórrer els carrers de la localitat i es van observar les cases més emblemàtiques d’aquesta, fent referència a les dones alteanes. Va començar amb Barbara Alvado que va relatar els inicis de la ràdio local i va acabar en la cafeteria del Centre Social amb les fotografies i dibuixos de dones de l’època, la citada exposició.

El regidor d’Igualtat, José Luis León Gascón, va agrair a totes les famílies el facilitar imatges de l’època, a Juan Vicente Martí, l’historiador, per fer possible aquest dia i a Rocío Prieto que va dibuixar les dones i els seus oficis.

L’exposició de podrà veure durant tot el mes de març en la cafeteria del Centre Social. De dilluns a divendres en horari de matí.

Pin It on Pinterest