Select Page

L’esdeveniment cicleturístic tindrà lloc el 22 de maig en la localitat castellonenca de Barraques

La Regidoria d’Esports, regida per Pere Barber, al costat del Club Ciclista Altea han organitzat un autobús gratuït per a tots els interessats i interessades a participar en la marxa ciclista “Via Verde de Ojos Negros”. Una ruta amena amb molt poc desnivell, situada en una antiga via ferroviària i amb paisatges impressionants.

El bus eixirà el diumenge 22 de maig a les 7:00h del matí des de l’aparcament del  riu Algar, popularment conegut com el pàrquing del “Mercadillo”. Per a arribar al lloc d’eixida sobre les 9.30 del matí.

En paraules de l’edil, Pere Barber: “vull agrair al Club Ciclista Altea per la seua iniciativa”. I va remarcar: “el bus és completament gratuït per a tota la gent que es vulga apuntar, amb un màxim de 50 persones”

La ruta transcorre per l’antic recorregut de les vies del tren que s’utilitzava per a la mineria i que té un total de 161km, sent la més llarga d’Espanya, encara que en esta ocasió no es recorrerà íntegrament, ja que l’eixida es realitzarà a la localitat de Barraques, a la frontera amb Aragó, i finalitzarà en l’estació d’Alfara de Algímia, on el bus recollirà de nou a tots els participants per a portar-los de tornada a Altea després d’haver recorregut els aproximadament 70km que separen una localitat d’una altra.

“Cal recordar que este tipus de vies estan condicionades per a poder realitzar el seu recorregut amb bicicleta, tenint molt poc desnivell, la qual cosa afavoreix la participació de qualsevol persona que vulga apuntar-se a esta activitat” va finalitzar Barber

Les inscripcions es podran realitzar de manera presencial a l’oficina d’esports situada al Centre Juvenil d’Altea o de forma en línia al següent enllaç https://forms.gle/xJxa9HHVg7dToDS99 (inscripcions individuals). Més informació al telèfon 965841334.

Pin It on Pinterest