Select Page

El Club Ciclista Altea, que l’any que ve compleix 50 anys dels seus primers estatuts, ha organitzat una “Marxa Cicloesportiva Altea-Integra” en homenatge a un dels seus membres, Toni Palmera, recentment desaparegut. La prova, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea i el club esportiu Trifitness, tindrà lloc el 16 de març del 2024 i té un recorregut de 130km, amb eixida i arribada a Altea.

En paraules de l’edil d’Esports, Sara Soler, “és una marxa que destinarà a l’associació Integra part de la seua recaptació i quina millor manera de recordar a Toni Palmera amb una marxa cicloesportiva sabent com era d’important per a ell el ciclisme i la bicicleta.

“Des de la regidoria dʻEsports recolzarem esta marxa i esperem que siga la primera de moltes”; ha declarat la responsable municipal dʻEsports.

Des de l’organització, Toni Pérez, del CC Altea ha donat els detalls del recorregut d’esta I Marxa Cicloesportiva Altea-Integra, que ha revelat que la idea d’este esdeveniment esportiu va sorgir de l’homenatjat. “Dies abans que no estigués entre nosaltres, Toni va començar a treballar en esta marxa i el recorregut que ell va proposar era la eixida des d’Altea, passant per La Nucia, Callosa, Tàrbena, Port de Sa Creueta. Després pujada a Castell de Castells, Benimassot i Gorga. Des d’ací comença el segon port, que és el Port de Tudons, passant per Penàguila i després baixada cap a Alcoleja, en direcció a l’últim port que és el Port de Confrides i des d’ací, Confrides, Guadalest, Callosa, Altea la Vella i Altea ”.

“És una marxa exigent, en el sentit que són 130 km i ha sigut dissenyada per uns components del club al costat de Toni, de qui va partir la idea i des del Club Ciclista Altea convidem a tothom que vulga inscriure’s que ho faça o si teniu algun dubte podeu contactar amb el club al mail clubciclistaaltea@gmail.com  i el resoldrem”. Ha matisat Toni Pérez.

Les inscripcions per participar a la prova s’han de fer a www.trifitness31.es i el preu de les mateixes oscil·la entre els 47€ fins a 97€, depenent del paquet que es requerisca.

“És una gran oportunitat i alegria que la marxa veja la llum perquè ja fa uns quants mesos que hi treballem”; ha conclòs Pérez.

Finalment, Pepe Solbes ha explicat que els estatus del Club daten del 1974, encara que el club es va fundar abans, per la qual cosa s’ha decidit dur a terme diverses activitats per celebrar aquest mig segle. Activitats que començaran amb la I Marxa Cicloesportiva Altea-Integra en memòria de Toni Palmera.

“Volem donar visibilitat també a l’associació Integra; una associació de pares de menors amb Autisme i altres trastorns, perquè puguen desenvolupar accions a la millora de la qualitat de vida. Per això la marxa dedica un xicotet percentatge a l’associació”. Ha puntualitzat Solbes.

Des del Club Ciclista Altea s’ha donat les gràcies a l’Ajuntament d’Altea pel suport a este tipus d’esdeveniments i la regidoria d’Esports també ha agraït al CC Altea la seua organització; des d’on s’espera que siguen uns 800 els ciclistes participants.

 

Pin It on Pinterest