Select Page

Dissabte 3 de juny al Camí de l’Algar.

Amb motiu del Dia Internacional de la Bicicleta, la regidoria d’Esports, a proposta del Club ciclista Altea, col·labora en el desenvolupament d’un circuit d’habilitat per a bicicletes que es posarà en pràctica el dissabte 3 de juny en horari de 10:00 a 13:00 h.

Com ha avançat l’edil d’Esports, Pere Barber, “l’activitat es desenvoluparà a les portes de la Ciutat Esportiva, davant de l’entrada principal de la mateixa i és una jornada pensada per a tots els públics on es duran a terme diferents activitats i en què l’Ajuntament ha decidit col·laborar per fomentar l’ús de la bicicleta en un dia en què es commemora com un esport saludable i accessible que en els darrers anys s’ha posat de moda i molta gent ho practica”.

En nom del Club Ciclista Altea, Antonio Pérez, secretari del Club, ha explicat que “hem creat un circuit amb diferents obstacles perquè els xiquets i les xiquetes puguen practicar diverses habilitats. El circuit disposarà de diversos obstacles en un únic sentit i obligatori que els participants han de superar. És una mena de gimcana on hi ha rampes a diferents alçades, troncs, circuits de cons, estacions d’equilibri, obstacles d’habilitat i circuit estret, entre d’altres. En total tenim 15 elements que s’han adaptat a les diferents edats on es practiquen la majoria d’habilitats que han de tenir per gaudir de la bicicleta; com són, per exemple, tenir habilitat, força, equilibri i concentració”.

L’activitat no requereix tenir una edat mínima, però per les característiques del circuit es recomana tenir almenys 8 anys. És obligatori utilitzar el casc.

A més a més, Projectes Educatius realitzarà un taller que complementarà l’activitat del Circuit, convertint el matí en una jornada atractiva per als més joves. Així ho indiquen des de l’organització.

Finalment, el president del Club, José Solbes Sellés, ha convidat a la participació i ha avançat que amb el dorsal que se li atorgue a cadascun es participarà en el sorteig de regals, entre els quals hi ha un mallot de l’equip BH signat per els seus corredors.

No cal la inscripció prèvia i els participants podran recórrer el circuit diverses vegades.

Pin It on Pinterest