Select Page

El projecte Ideathon va ser presentat per Projectes Europeus amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut

La Federació Espanyola de Municipis i Províncies i el Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030-INJUVE, han concedit a Altea una subvenció per a desenvolupar activitats juvenils, per un valor de 12.000€. Aquest projecte va ser presentat per la Regidoria de Projectes Europeus, que dirigeix Maria A Laviós, en col·laboració amb Joventut.

“L’Oficina de Projectes Europeus d’Altea, en la seua aposta pel desenvolupament dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, va presentar el projecte Ideathon” comenta Maria Antonia Laviós, regidora de l’Oficina de Projectes Europeus. “El projecte consisteix en un esdeveniment de quasi tres dies de duració, amb jocs, concurs i formació per a joves -relacionats amb els negocis, l’emprenedoria, l’emancipació, la igualtat i la formació-”, ha declarat l’edil.

Este projecte compta amb el treball transversal de les àrees de Projectes Europeus i Joventut. Després de la presentació i redacció d’este, per part de l’Oficina de Projectes Europeus, es recull el testimoni la Regidoria de Joventut, en el desenvolupament i coordinació d’aquest esdeveniment.

“Els objectius que perseguim amb aquest projecte són que la joventut es forme, aprenga noves disciplines i desenvolupe idees pròpies de negocis.Tot això, dins del respecte a la diversitat i igualtat de la comunitat, en un entorn d’activitats, jocs i concursos sobre aquestes temàtiques”, ha finalitzat Marta Lloret, regidora de joventut.

Pin It on Pinterest