Select Page

Naix el nou projecte comarcal ‘Ambaixadors Juvenils’. Aquesta proposta es desenvolupa amb l’objectiu que la joventut de 18 a 30 anys tinga una representació i siga un nexe entre l’Administració, les Associacions i els joves en general, i d’aquesta manera contribuir al desenvolupament personal, la participació activa, així com l’apoderament entre els iguals. Aquest projecte té l’objectiu d’enfortir la xarxa juvenil d’informació i participació.

Les persones ambaixadores juvenils, representants del territori, actuaran de manera voluntària en les diferents tasques de difusió d’activitats i programes proposats per les entitats locals de la Marina Baixa. Entre les seues funcions es trobem: ser l’altaveu del jovent, difusió d’activitats i serveis locals i comarcals, participació en trobades, col·laboració en campanyes de consciència i sensibilització. Englobarà a més trobades juvenils, jornades de formació, activitats d’oci educatiu tant nocturn com diürn, convivències, projectes de comunicació i fires temàtiques.

Les persones seleccionades hauran de desenvolupar les seues funcions tenint en compte l’educació en valors i el treball en equip, obtenint avantatges personals com l’accés a formacions gratuïtes d’àmbit local o comarcal i una certificació de reconeixement formal per part dels Ajuntaments.

Per a això, l’equip tècnic de la Marina Baixa realitzarà un procés de selecció que consta de dues fases, amb una puntuació màxima de 10 punts. Les sol·licituds així com la resta de documentació es presentarà en el Centre d’Informació Juvenil en el qual es residisca. Participen en aquest projecte Altea, Alfàs del Pi, Benidorm ,Callosa d’en Sarrià, Finestrat, Mancomunitat, La Nucia i la Vila Joiosa.

 

 

Pin It on Pinterest