Select Page

Els operaris de l’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal estan treballant intensament en diversos serveis especials “en diferents llocs de la localitat per aconseguir que Altea oferisca la seua millor imatge després del temporal dels dies passats que ha causat diferents desperfectes a les platges i en diversos punts d’Altea”, ha explicat el regidor de La Pública Diego Zaragozí. Durant tot este cap de setmana les brigades continuen treballant “ja que a Altea comptem amb tants quilòmetres de costa s’està fent un gran esforç per poder tenir-ho tot en perfectes condicions estos propers dies”.

Este divendres a la Platja de la Roda treballaven 6 operaris de la Brigada de Neteja i 3 més a la zona de Cap Blanch, així com els tractors per aplanar els còdols. Una feina que continuarà durant estos dies. A més, les Brigades de Jardineria estan realitzant diverses millores en diverses zones enjardinades del municipi.

Zaragozí ha destacat que, “a més de a les platges s’ha estat actuant a totes les zones d’influència de la Ruta de les Ermites; al Poble Antic, tant d’Altea com d’Altea la Vella; a les esplanades de Villa Gadea; passeigs marítims; Plaça del Convent i s’han estat arreglant desperfectes als carrers San Miguel i San José”.

També s’ha procedit a netejar en profunditat la llera del Riu Algar i totes les urbanitzacions després de les fortes pluges de la setmana passada.

Finalment el regidor ha valorat l’esforç de tots els treballadors de La Pública assenyalant que “gràcies a la seua intensa feina després d’este temporal, Altea podrà oferir la millor imatge per als nostres visitants en estes dates tan destacades”.

 

Pin It on Pinterest