Select Page

Una vegada més, el Ral·li Fotogràfic Vila d’Altea ha sigut tot un èxit de participació amb 40 inscripcions cursades. El concurs fotogràfic, que reuneix a Altea durant tot el cap de setmana grans amants de la fotografia, començava divendres passat a la vesprada amb la recepció als participants i acabava ahir diumenge amb el lliurament de premis als guanyadors d’esta 6a edició i que han resultat ser Pedro José Benlloch Nieto, Andrés Segovia Díaz i José Vicente Llopis Serra a la categoria de Premi a la Col·lecció i el Premi a la Fotografia ha sigut per a Alfonso Rotunno.

Com a responsable de la regidoria de Cultura, Aurora Serrat, agraïa la participació dels inscrits i les inscrites al Ral.li Fotogràfic; també donava les gràcies al jurat per la seua col·laboració i ressaltava el treball de coordinació de Vicent Llorenç Llorca, “El Xicon”.

Dissabte, entre les 11 i les 13 hores, es feia entrega dels objectius en què s’havien de basar les fotos a concurs, entre les quals hi ha una reproducció fotogràfica d’una de les obres de Navarro Ramón, en homenatge al seu 120è aniversari; una marina; el nou passeig i Platja del Bol, per exemple.

El jurat anunciava els guanyadors diumenge, a la qual seguia una xerrada a càrrec de Toni Mulet. Jurat que decidia que el premi a la millor imatge recaiguera a Alfonso Rotunno, valorat en 100€; el primer premi a conjunt va ser per a Pedro José Benlloch, valorat en 400€; segon premi al conjunt, valorat en 200€ requeia a Andrés Segòvia i el tercer premi al conjunt, valorat en 100€, era per a José Vicente Llopis.

Finalitzada esta  6a edició del Ral.li Fotogràfic, la responsable municipal de Cultura feia una valoració molt positiva de l’esdeveniment, ressaltant la participació i la qualitat i originalitat de les imatges sense filtres ni retocs que s’han presentat i que no han fet fàcil la decisió del jurat.

Pin It on Pinterest