Select Page

El proper dimecres 15 de setembre tindrà lloc una reunió de coordinació entre l’Àrea de Foment d’Ocupació de la FVMP i una delegació institucional i tècnica de l’Ajuntament d’Altea, encapçalada per l’alcalde Jaume Llinares i la regidora de Foment de l’Ocupació, Mari Laviós; acompanyats en esta ocasió per l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local de l’Ajuntament d’Altea. El tema central d’esta reunió de treball serà la dinamització del Pacte Territorial d’Ocupació de la Marina Baixa. Projecte en el qual el municipi d’Altea està totalment Implicat.

Tots els recursos tècnics i personals de la Regidoria de Foment de l’Ocupació, dirigits per Mari Laviós, continuen treballant per millorar l’ocupabilitat dels alteans i alteanes. “Este Pacte Territorial és un molt bon instrument per a tal fi i en ell es podran instrumentar diferents línies estratègiques i mecanismes de coordinació que permeten afavorir esta millora, comptant amb la participació de tots els actors del nostre territori més immediat que tenen alguna cosa a dir en este treball, com són les organitzacions sindicals i empresarials majoritàries en representació dels agents socials, les institucions autonòmiques i la totalitat dels ajuntaments de la nostra comarca”. Ha assenyalat Laviós.

En paraules de la responsable municipal de Foment de l’Ocupació, “entre les coses a tractar dins d’este pacte territorial hi ha assumptes de gran interès per al conjunt de la ciutadania, com són la millora de les condicions laborals de les persones ocupades en els sectors i ocupacions més precaritzades; l’adequació i adaptació dels perfils professionals amb el personal treballador a la demanda i necessitats del mercat laboral, la millora de les perspectives econòmiques i empresarials del territori i també el foment i promoció de l’emprenedoria”.

Mari Laviós ha conclòs amb el desig que “esta iniciativa prospere i el Pacte Territorial per l’Ocupació de la Marina Baixa constitueixen una eina fonamental en la definició i treball per a un millor futur econòmic i social per a la nostra comarca”.

Pin It on Pinterest