Select Page

Un campus multiesport per a conciliar la vida familiar i laboral durant els dies no lectius de Pasqua

La regidoria d’Esports ha organitzat ‘Esport en Pasqua’ una iniciativa que busca la diversió i la pràctica esportiva en escolars al costat de la conciliació de les famílies durant les vacances escolars de Pasqua. Projectes Educatius Altea és l’empresa responsable d’aquest campus, per a xiquets de 3 a 14 anys, que se celebrarà del 19 al 25 d’abril en el poliesportiu municipal amb un horari de 9.00 a 14.00 hores. La activitat serà coordinada per Tonet Morales.

“La finalitat d’aquest campus és que els xiquetes i xiquets aprenguen a través del joc i de l’esport la necessitat de tindre una vida saludable i es fomenten valors com el respecte per a aconseguir la integració” ha comentat l’edil de l’àrea, Pere Barber.

El preu d’aquest campus multiesportiu és de 80 euros per assistent. Els participants practicaran quatre esports al dia i tindran un descans per a l’esmorzar. Les activitats esportives es combinaran amb tallers de nutrició, manualitats i de jocs tradicionals.

El projecte té una duració de cinc dies i comptarà amb dos monitors que dirigiran les activitats. A més, el campus comptarà amb voluntaris de l’associació Integra de la Marina Baixa per a atendre alumnes amb diversitat funcional.

“Aquestes jornades esportives són imprescindibles perquè els pares puguen seguir la seua vida laboral durant les vacances escolars dels seus fills i filles; des de l’Ajuntament treballem per fomentar la conciliació de les famílies alteanes” ha finalitzat el regidor d’Esports, Pere Barber.

 

Pin It on Pinterest