Select Page

La regidoria d’Educació, regida per Vicenta Pérez, ha engegat una nova edició de l’Escola de Pasqua que tindrà lloc els dies 19, 20,21,22 i 25 d’abril i està destinada a xiquets i xiquetes entre 3 i 12 anys.

Amb l’objectiu de permetre la conciliació laboral i familiar durant les vacances escolars de la Setmana Santa, l’àrea municipal d’Educació, en col·laboració amb Projectes Educatius, presenten una edició més de l’Escola de Pasqua, que es desenvoluparà a les instal·lacions de la Formació Permanent d’Adults en horari de 9 a 14 hores, amb possibilitat d’ampliar horari sol·licitant la participació també a l’Escola Matinera.

Les activitats que es desenvoluparan en el transcurs dels 5 dies que dura la iniciativa, anomenada “La Granja”, seran variades i distribuïdes en tallers, manualitats, excursions al Riu Algar i Villa Gadea, activitats sensorials, jocs tradicionals, entre d’altres, a més de moltes sorpreses.

El preu de l’assistència a l’Escola de Pasqua completa és de 50€ i de 15€ en el cas de dies solts. Per a més informació i inscripcions, s’ha de telefonar al 604 400 213.

 

Pin It on Pinterest