Select Page

Tradicionalment la llum verda cobreix la façana en aquesta data dins del Global Greening en el qual Altea participa pel seu agermanament amb Bundoran

 L’Ajuntament d’Altea ha tornat a lluir en la seua il·luminació els colors de la bandera d’Ucraïna en suport al país davant el conflicte bèl·lic. Ho ha fet en la celebració de Sant Patrici, patró d’Irlanda, a causa de la seua vinculació amb el país a través de l’agermanament amb la localitat de Bundoran.

Tradicionalment, Altea s’uneix a la celebració Global Greening que es realitza a tot el món el 17 de març, dia de Sant Patrici, fruit del seu agermanament amb la irlandesa Bundoran, enguany s’ha decidit cancel·lar aquesta celebració i en el seu lloc, mostrar solidaritat i suport amb el poble ucraïnés.

“Altea, com a membre del Douzelage, participa activament en les seues iniciatives i la celebració de Sant Patrici és una que s’ha realitzat en els últims anys i de la qual sempre ens hem fet eco. Enguany, han sigut els irlandesos els qui han decidit donar-li un gir i mostrar la solidaritat d’aquesta entitat amb Ucraïna. Formem part del Douzelage des de la seua fundació, en 1991, perquè som europeistes i creiem en la importància de l’agermanament dels diferents països europeus”, ha comentat Vicenta Pérez, regidora d’Educació.

Pin It on Pinterest