Select Page

Este dilluns els treballadors de La Pública han revertit part del sentit del tràfic del carrer Sant Pere, amb motiu de l’inici de les obres de la segona fase del Front Litoral d’Altea. En concret, s’ha canviat el sentit de circulació en el tram comprès entre la terrassa del restaurant 8 de Tapes fins al carrer Toix. La inversió del sentit del trànsit pretén afavorir la circulació de vianants, dels vehicles particulars i dels camions que a partir d’ara han d’accedir a les obres.

Els treballadors de Serveis Tècnics i Pintura Vial de La Pública, han procedit a col·locar nova senyalització vertical i horitzontal. Este dilluns es realitzaven també tasques de repintat en gran part de l’Avinguda. El regidor d’àrea Diego Zaragozí explica que “este dilluns s’ha repintat tota la zona, i des de la baixada de la Travessera de Sant Pere ja es podrà recórrer tot el carrer en direcció al port. També s’ha procedit a desplaçar els contenidors d’escombraries, que fins ara se situaven al pàrquing del Passeig de la Mediterrània, a les zones limítrofes a l’obra”.

L’edil de La Pública agraeix per endavant “la paciència i la bona voluntat de tots els veïns, veïnes i comerciants, ja que estes obres, una vegada finalitzades, suposaran un revulsiu històric per a esta zona i per a tota Altea”.

Zaragozí conclou assenyalant que “el nou passeig del nostre front litoral serà, sens dubte, una palanca de progrés per a la ciutadania i farà que este esforç realment valga la pena”.

Pin It on Pinterest