Select Page

L’Ajuntament decideix canviar la localització a causa de l’alta previsió de pluja

La celebració del dia de l’Endoinfancia, programada per al pròxim 6 de març, es traslladarà al Pavelló Municipal Garganes, situat en el Poliesportiu d’Altea al carrer Camí de l’Institut, 48S a causa de la previsió de pluges d’aquest cap de setmana. Els tallers que s’anaven a celebrar per a visibilitzar aquesta malaltia, estaven programats per a fer-se a l’aire lliure en la Plaça de la Filharmònica.

Les regidories de Participació Ciutadana i Igualtat han assenyalat que les jornades seguiran amb la seua programació prevista però dins del complex esportiu, on es duran a terme tallers d’11.00 a 18.00 hores. Aquests tallers consistiran d’activitats com el concurs “vist de groc”; manualitats amb argila; jocs col·lectius; tattoos; pintacares; batukada; capoeira; swing; gimnàstica rítmica i sorpreses. Per a participar en els tallers es realitzarà un donatiu de 1€ per taller. D’altra banda, també es podrà gaudir d’un teatre de marionetes.

Les regidores de Participació Ciutadana i Igualtat, Maria A. Laviós i Vicenta Pérez recorden que l’Endometriosi és un trastorn que afecta els ovaris, les Trompes de Fal·lopi i el teixit que recobreix la pelvis i és una malaltia que sol causar dolor en el cicle menstrual i pot causar dificultats en la fertilitat i aquestes jornades pretenen donar visibilitat a aquesta malaltia que sol estar silenciada.

Laviós, ha declarat que “amb la presentació a Altea de l’associació provincial Grito del Silencio les jornades previstes volem contribuir a visibilitzar la malaltia i conscienciar a la població de l’existència d’aquesta”.

Pin It on Pinterest