Select Page

Els equips municipals d’handbol, voleibol i futbol sala s’encarregaran d’estrenar la nova pista

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altea, regida per Pere Barber, ha anunciat que el pròxim 11 de juny s’inaugurarà la nova pista del Pavelló Garganes, a partir de la 10:00h. La instal·lació esportiva s’ha renovat després de 20 anys.

“Era un projecte que ja feia temps que estàvem treballant i que per fi s’ha pogut dur a terme, els esportistes i clubs alteans es veuran beneficiats amb aquest canvi i millora de la pista del Pavelló Garganes” ha assenyalat Barber.

Este nou paviment està homologat per la Federació Internacional d’Handbol i és de major qualitat que l’anterior. Compta amb grossària de 8mm amb la finalitat de previndre lesions dels esportistes, a més, s’ha instal·lat una làmina anti-humitat.

“El projecte ha consistit en la retirada de les dues pistes anteriors, la blava i la verda, i en l’anivellament de la pista de formigó original, una vegada fets aquests treballs es va començar la instal·lació de la làmina anti-humitat i posteriorment del nou paviment, una pista certificada per a poder disputar tot tipus de competicions, fins i tot les de més alt nivell perquè compta amb els certificats de la Federació Internacional d’Handbol” ha explicat l’edil de l’àrea.

La inversió total de la renovació ha sigut de 67.867,66€, les obres estaven cofinançades per la Diputació i suposaven una inversió d’una mica més de 80.000€ que al final s’ha rebaixat. Dins dels 67.867,66€ finals, 5000€ es destinaran a la renovació completa de la fusta perimetral de les vores de la pista, ja que, estava molt deteriorada pel pas del temps.

“Aprofitant estes obres també s’han reparat les goteres dels dos pavellons, amb una solució de poliurea, amb la qual els tècnics ens asseguren que s’eliminen els problemes de filtracions” va finalitzar Pere Barber

Des d’ahir la nova pista ja està disponible per als clubs alteans, i des de la regidoria s’ha preparat una jornada inaugural amb els clubs que utilitzen aquesta instal·lació com a protagonistes.

Pin It on Pinterest